12. maj, 2017

Hej allihopa!

Nu har Daizys och Howies valpar kommit. Det blev sex stycken. 2 svarta tikar, två blue roan hanar, 1 blue roan tik och 1 svart/vit til. Så nu har vi fullt upp här hemma! 😀 Stödmatar den ena hanen lite och det beror på att han gick ner lite värl mycket i vikt. Och det har vänt nu!

Hade planerat att gå på utställning imorgon i Nybro med Sixten och Tequila, men har inte hunnit att trimma och bada dem. Och tror nog inte jag kommer hinna detta idag heller. Så vi får strunta i den tyvärr! Ser fram emot nästa helgs utställning i Hässleholm istället.

Har även lagt in lite bilder på valparna under fliken Daizy 2017.

Ha det gott där ute!

/ Ulrika

13. feb, 2017

Oj vad tiden går! Idag är valparna tre veckor. Och de växer och frodas! Ska bli spännande att se om de kommer tycka om uppblött torrfoder idag! 😀De har öppnat ögonen och har börjat gå omkring i valplådan. Lite ljud kommer det från dem också! Märks så väl att de även hör nu! Ska lägga in lite bilder på dem. Har innte hunnit än, men bättre sent än aldrig. Nu har vi även bestämt att åka på utställningen i Norrköping. Som är en tredagars. Ska bli kul att åka dit för vi har aldrig varit där förut.

Ha det gott!

/ Ulrika

 

19. jan, 2017

Hej.

Nu har förberedelserna för Tequila´s valpning börjat!

Valplådan är framme och nu ska bara bordet tas fram och alla saker som behövs. Idag har hon 8 dagar kvar tills hon har gått 63 dagar. Hon har gått upp bra i vikt. Jag tror inte hon kommer gå fullt ut, men det återstår att se. Nästa fredag är hon fullgången.

Nu har även planerna på 2017-års utställningar tagit fart! Det blir förmodligen samma som förra året, men i år har vi lagt till den i Norrköping. En tredagars utställning. Ska bli kul!

Bilden är tagen när Tequila är på dygn 53.

Ha det gott där ute!

2. jan, 2017

GOD FORTSÄTTNING!

Tiden bara springer iväg! Vad har hänt sedan sist då!

Den 27 december 2016 var jag och gjorde ett ultraljud på Tequila. Och vilket jag misstänkte så fick jag nu bekräftat att hon är dräktig. 6 valpar såg de på ultraljudet. Och vid fem veckors dräktighet har hon gått upp totalt 1,8kg. Ska bli så spännande att se kombinationen efter Helenwood Starplayer "Simon" och Outcast Denridge Delight "Tequila".

Sedan har vi haft besök av ett par blivande valpköpare. De vill komma och hälsa på oss och få reda på lite om Cocker Spaniel rasen. Och som alla valpköpare som har varit här så blev de överförtjusta i Sixten. Han är så härlig och älskar alla som kommer och hälsar på! Mattes kille det! De ville ha en tik, men jag fick ett sms att de hellre ville han en hane. Och naturligtvis får de det!

Nyår gick lugnt till här. Hundarna skällde när det smälldes raketer runt omkring, men kan inte säga att de var speciellt rädda. Bara Sally som inte tycker om detta och helst stannar där matte eller husse är.

Bilden är på en av valparna!

Ha det gott och var rädda om er!