2015-10-18

Valparna växer så det knakar. Och de har nu fått tilltalsnamn av oss.

Girls Got Rhythm = Vera har gått upp 108g.

Denridge Higway to Hell = Tjabo har gått upp 194g.

Denridge Big Gun = Pluto har gått upp 198g.

De är riktiga knubbisar!

Och idag har vi varit på  en inofficiell utställning, Blekingemästaren. Och de jag ställde ut var Sixten, Snobben och Tequila.

Sixten fick en 3:dje placering, Snobben blev 3:a bästa hane och Tequila 2:a bästa tik.

Jättenöjd med mina hundar.

/ Ulrika

2015-10-16

Sally har nu fått sina valpar. Har inte velat skriva något här i och med att vi hade en liten valp som bara vägde 146g. Och vi var inte säkra på om hon skulle klara sig. Dessvärre gjorde hon inte det utan avled i natt. De andra tre mår utmärkt och ökar jättebra i vikt. Så stora som de var vid födseln har Sally aldrig fått förut!

Det är en tik och två hanar. Alla i fägen röd.

De har fått kennelnamn efter AC/DC låtar.

Tikens heter: Denridge Girls Got Rhythm

Och hanarna: Denridge Higway to Hell och Denridge Big Gun.

Ha det gott där ute!

/ Ulrika

 

2015-10-09

Nu är vi i väntans tider. Sally har nu gått 60 dagar av sin dräktighet. Tempen låg nu på 37,4 grader. Och i natt har det varit lite "trasslande" på henne. Så vi hoppas innerligt att de kommer snart! Hon har hitils fått sina valpar 2 dagar innan beräknad tidpunkt.Denna gången har hon gått upp 4,1 kg. Och hon är riktigt tjock. Så idag ska vi bara ta det lugnt hon och jag. De andra hundarna får vara ute i hundgården så vi får lite lugn och ro.

Och nästa helg ska jag ställa ut Sixten, Snobben och Tequila på Blekingemästaren. Dags att sätta igång med trimning på dem. Hur jag nu ska hinna med detta också! Det löser sig säkert! 🤪

Vi har även varit på Cocker Show i Asarum. Där blev Snobben BIS reserv i juniorklassen. Så stolt över min lilla kille. Sixten blev 4:a i öppen klass och Tequila kom på 5.:e plats. Deras bedömningar hittar ni på deras resultat sidor.

/ Ulrika ❤

 

2015-08-14

Då har vi varit på två utställningar, Ölands Brukshunds Klubb och i Ronneby. På Öland ställde vi Tequla, Snobben och Sixten. Och i Ronneby ställde vi Sally, Sixten, Snobben och Tequila. Deras resultat kan ni läsa på deras sidor. Vi var även med i Avelsklass. Med Merry Cocktails Moray och fyra av hans valpar. Sixten var med. Där kom vi på fjärde plats. Jag har även varit och parat Sally. Uppdatering på G i Sally 2015 kull 2. Efter parningen åkte jag hem till mamma och pappa i Lidköping. Det var ett tag sen jag var där. Träffade även syskonen med familjer. Det var riktigt kul! 😀. Vi var där från måndag till onsdag. Sedan bar det av hem till "gubben" och resterande hundar. Tre hanar som är tokigt i och med att Sally löper, men förhoppningsvis går det över om ett par dagar. När höglöpet slutar.

Så nu hoppas vi att det blir valpar i mitten av oktober. Vi håller tummarna! ❤❤

/Ulrika

2015-07-12

Då har vi varit på utställning igen. I Tvååker på Int utställning. Vi tog husvagnen i torsdags och åkte. Tommy, jag och alla sex hundarna. Vi ställde Snobben, Tequila och Sixten. Snobben blev 3:a i valpklass 6-9 mån. Tequila blev 4:a i samma klass och Sixten fick Very Good i Öppen klass. Fast enligt mig så var han bättre än vad domarens bedömning var och placering. Hon tyckte om smala och blå hundar. Och ska tydligen ha sagt att många var för feta för att vara utställningshundar. Hade jag vetat detta så skulle jag ha ställt Howie istället. Det är lätt att vara efter klok! 🤪. Sixten, Snobbens och Tequilas bedömningar finns på deras sidor om ni är intresserade av dem.

When we have been on a show again. In Tvååker at Int show. We took the caravan on Thursday and went. Tommy, I and all six dogs. We asked Snoopy, Tequila and Sixten. Snoopy was 3rd in puppy class 6-9 month. Tequila was 4th in the same class and Sixten got Very Good in Open class. Though according to me, he was better than what the judge's assessment each location. She thought about the narrow and blue dogs. And will apparently have said many were too fat to be show dogs. Had I known this, I would have showed Howie instead. It is easy to be wise after!🤪. Sixten, Snbben and Tequilas assessments are on their sides if you are interested in them.

/Ulrika

 

 

2015-06-23

Outcast Denridge Delight
"Tequila"

Oj vad tiden springer iväg! Tequila och Snobben är nu 7 månader. De är underbara båda två. Och fulla med lek. Nästa utställning blir den 10 juli i Tvååker. Då ställer vi Sixten, Snobben och Tequila. De är även anmälda till Ronneby och Öland. Återstår att se hur det går för dem då! Sedan har vi bestämt att vi ska para Sally vid nästa löp. Hoppas löpet börjar snart! Denna gång har vi valt hanen Line Sam Absolut Attraction "Attila". Väntar med spänning. Idag blir det trimning av Sixten.

Ha det gott där ute så hörs vi!

/ Ulrika

2015-04-20

Oj vad tiden går. Har varit dålig på att skirva här.

Vad har då hänt här på kenneln.

Vi har bestämt oss för att behålla Denridge Kumquat "Snobben" som är efter Howie & Daizy. Tommy har alltid velat ha en svart/vit hund. Och nu fick han det.

Sedan har vi importerat en röd tik från Kennel Outcast i Rumänien. Henne var jag och hämtade på Arlanda den 16 mars. En helt underbar tjej. Det märktes i början att hon inte förstod vad vi sa, men nu går det jättebra.

Vi har också fått sålt alla Sallys valpar, två flyttade till Norge, två hamnade i Skåne, en i Stockholm och en i Växjö.

Så nu har vi bara två svarta tikar kvar efter Howie och Daizy. Hoppas innerligt att vi snart hittar nya hem till dem.

Och nu har vi även anmält de två små till en inoffare i Nybro den 10 maj.

Även anmält dem, Howie och Sixten till Hässleholm. Ska bli kul att komma ut i ringarna igen. Och naturligtvis är jag nyfiken på hur det ska gå för våra nya flockmedlemmar.

/ Ulrika

2015-02-12

Nu har vi varit på årets första utställning. Ställde ut båda killarna. Och jag är nöjd med deras resultat och deras bedömningar. Kommer lägga in det på deras utställningsresultat när jag får tid.

Har nu sålt nästan alla Moray och Sally valparna. Det kommer ett par på måndag, 16 mars, och tittar på killen. Och förhoppningsvis kommer de att tycka om honom! 😀

Två av valparna flyttar till Norge, en till Växjö, en till Stockholm och två ner till Skåne. Om de som kommer på måndag fastnar för Polar Bear.

Har två svarta tikar kvar efter Daizy och Howie. Hoppas naturligtvis att de blir sålda så småning om!

Vi behåller den svart/vita hanen här hemma ett tag. Vi vill se hur det går för honom på utställningarna.

/ Ulrika

 

 

2015-01-25

Nu har Sallys & Morays valpar kommit.

De kom till värden den 21/1 2015. Det blev sex stycken valpar. Fem tikar och en hane. Den fösta kom klockan 20.52 och den sista 22.48. Måste skryta med att säga att Sally är en jätte duktig mamma. Både med att föda fram valparna och att ta hand om dem. Alla mår bra och de små går upp i vikt.

Utav Daizys och Howies valpar har vi fyra kvar, men idag ringde en tjej från Köping som var intresserad av Tangerin. Hon kommer på torsdag nästa vecka och tittar på henne. Vi tyckte inte valparna var så stora, men när de nya kom så blev de stora med en gång 🤪

Ha det gott så hörs vi av!

/ Ulrika

2015-01-04

Ja då har vi 2015 här!

Här hemma händet en massa! Har fått den svarta hanen såld till en familj i Rinkabyholm.

Fyra valpar kvar att sälja. Eventuellt fem, men det vet jag inte än!

Och tror nu definitivt att Sally är dräktig. Vilket ni kan se i planerad valpkull.Jul och nyår förflöt lugnt med alla valparna.

Just nu har vi 10st hundar här hemma.

Ha det gott!

/ Ulrika