2014

24. dec, 2014
28. nov, 2014

Då kan jag tala om att i lördags, den 22 november, var vi och parade Sally med Moray. Att jag gör om denna kompinationen beror på att valparna förra gången blev underbara. Och naturligtvis hoppas jag att de blir det även denna gången. Vet inte än om det blir valpar, men naturligtvis hoppas jag på det!

Daizy´s valpar växer och mår bra alla sex. De började öppna ögpnen i onsdags, den 26 november. Och i torsdags hade alla öppnat ögonen. Nu börjar de likna valpar istället för råttor! 👍 Ska försöka ta lite ansiktsbilder på dem nu i helgen. Och namn har de fått också. Stamtavle namn alltså. De har fått namn efter citrusfrukter.

/Ulrika

16. nov, 2014

Då ska jag berätta lite vad som har hänt sedan Daizy fick valparna i onsdagsmorse. Tyvärr gick den lilla tikvalpen bort inom ett dygn.Och idag har en hanvalp avlidit. Han var en av dem som jag fick stödmata. En kvar att stödmata som jag hoppas blir kvar hos oss!

Har även idag bestämt att de ska få namn efter citrusfrukter. Vem som får vilket namn talar jag om när jag har tagit enskilda bilder på dem.

De andra valparna frodas och mår bra. Daizy har inte haft tillräckligt med di så det är därför jag har stödmata de som har varit minst.

Kram Ulrika

12. nov, 2014

Nu har vi kommit! 8 stycken blev vi!
3 stycken svarta tikar.
2 stycken svarta hanar.
1 Blue Roan tik.
1 Blue Roan hane.
Och eventuellt 1 klartecknad svart/vit hane.
Allt gick bra och Daizy mår bra, men är trött.

26. okt, 2014

Hej,

Här är allt bara fint. Och Daizy mår bara bra i sin dräktighet. I fredags hade hon gått 6 fulla veckor så då var det dags att byta foder till Start Mother and Baby. Kan väl säga att hon äter lite så där emellanåt, men det är ingen fara för hon går upp i vikt. Totalt har hon gått upp 3,3kg på dessa veckorna. Jag var även och tog ett ultraljud på henne för att se att de kunde bli föräldrar. Och det kan jag lungt säga att det kunde de! Fast jag tänker inte tala om antalet valpar vi såg!

Nu är det mycket olika foder här hemma! Ett till killarna, ett till Sally och ett till Daizy. Och en halv säck med HD. Och den säcken kommer vi att använda när Sally börjar löpa och blir parad. Hade räknat med att hon skulle börja löpa den 2 oktober, men än har hon inta satt igång med löpet.

Sedan är hundstallet klart. Bilderna kan ni se under texten här..

Ha det gott alla där ute!

/Kram Ulrika