5. jan, 2014

2013-09-15

Oj vad tiden springer iväg!

Vad har hänt sedan sist då?

Vi har fått svar på Daizy´s HD- och ED röntgen. Hon har A höfter och armbogarna är UA. Vi har även varit och gjort ögonlysning på henne och den var även den UA. Så nu får vi se vid hennes nästa löp om det blir parning på henne. Beror lite på när hennes nästa löp blir. Och blir det som jag tror så är det i december.

Tor som nu heter Turbo har vi sålt till ett underbart par i Norge. Hon hade sett ett program på tv i vinteras om en röd Cocker Spaniel och sagt "att en sån vill jag ha!" och letat sedan dess. Jag lade in en annons på Finn.no, som är motsvarigheten till vårat Blocket. Där hittade hon Tor och ringde mig direkt. Hon sa att hon var förälskad i honom enbart på bilderna jag hade satt in. De var och hämtade honom den 31 augusti.

Och så har vi varit på utställning på Böda. Vi tog husvagnen och åkte dit redan på fredagen. Så  det blev en liten semestertripp!  Resultatet av den kan ni läsa under fliken utställning. Det gick faktiskt riktigt bra.

Och nu är det Cocker Show i Asarum, den 22 september, till helgen. Då ska vi ställa ut alla 4 hundarna. Sixten på sin första medverkande utställning och Sally på den första för i år. Hon ställdes ut i Asarum förra året sedan har det inte blivit några utställningar för hennes del. Nu efter valparna har hon faktiskt blivit lite grövre.

/Ulrika