2013

5. jan, 2014

Hej allihopa och god fortsättning.

Idag har vi varit på årets sista utställning. Som hölls av Svenska Bergs och herdehundsklubben i Moheda.

Idag ställde vi bara ut Sixten. Han blev BIR valp och fick HP. Hans bedömnings kritik lägger jag in under hans utställningssida.

Önskar er alla

GOTT NYTT ÅR!

5. jan, 2014
5. jan, 2014

Idag säger vi GRATTIS till Ridgewaters Howard-Bellamy "Howie" sin fyller 4-år.
Grattis mattes kille!

Tänk vad tiden går!

/Ulrika

5. jan, 2014

Idag har Sixten varit hos veterinären och dragit ut två valptänder som inte ville lossna. Och de permanenta tänderna hade kommit under.

Det gick hur bra som helst att få bort dem enligt veterinären. Och det tog inte så lång tid heller.

Vi skulle vara där klockan 8.00, men naturligtvis var den en trafikolycka i Rinkabyholm. Så vi kom inte fram förrän 8.20. Jag ringde och talade om att vi satt fast i en bilkö och då sa tjejen som svarade att även viss personal satt i den bilkön. Jag hämtade honom 10,30.

Och ni kan tro att han var hungrig för han fick inte äta imorse. När han fick mat vid lunchtid så tog maten slut fort kan jag säga.

Ha det gott där ute allihopa!

/Ulrika

5. jan, 2014

Idag har det varit Sixten´s dag.

Vi började med att bada och det går jättebra nu. Lessnar lite innan man är helt klar, men njuter ändå! Sedan fick han torka en stund. Och prova på att bli fönad av den stora fönen! Hualigen vad den var otäck! Kan säga att det blev korta stunder och mycket beröm och godis. Sedan provade även matten den vanliga hårfönen och den var bättre, men dock lite otäck.

Vi tog en lång paus efter det.

Och sedan skulle hon dit med en maskin till! Trimmern. Den har hon haft liggandes igång på trimbordet när jag har blivit borstad. Så den var inte riktigt så otäck! När hon höll på med öronen gick det bra, men sedan skulle hon ner under hakan och halsen och det gillade jag inte. Fast jag fick mycket godis då med! 😀 

Måste säga att han var jätteduktig med alla nya maskiner idag. Och vi får nog även nästa gång ta lite kortare stunder och mycket godis!

/Ulrika